Wat een feest! Nadat hij bijna twee jaar op ‘stal’ stond, gaat de tribune die is gebruikt voor ‘Een Engel in Nieuw-West’ weer rijden. De oude SRV-wagen met plek voor 60 mensen, maakt op zaterdagmiddag 12 maart een proefritje door Slotermeer. Iedereen die zin heeft, kan komen kijken en daarna genieten van gratis muziek en lekker eten.

Eind mei wordt in de Lodewijk van Deysselbuurt buurt in Amsterdam Nieuw-West de voorstelling DROOM gespeeld. DROOM is een project van, door en met de buurt, waarin de dromen van bewoners uit de Deysselbuurt de hoofdrol spelen.
Stichting Urban Gorillas maakte in 2013 een vergelijkbare voorstelling in de Struikbuurt. Die voorstelling ging over geluk. Nu gaan de Urban Gorillas in op dromen, zowel dagdromen als nachtelijke dromen. Ook de dromen waar je soms van wakker schrikt… In een muzikale theatervoorstelling kan het publiek de buurt zien en horen: bijvoorbeeld mijmerend in de openbare tuinen, luidkeels roepend op straat, verscholen in een portiek of op een balkon.

Gezellige middag

Op zaterdagmiddag 12 maart wordt vanaf 15.00 uur een proefritje met de rijdende tribune gemaakt. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Terwijl het technisch team gaat testen hoe de tribune werkt, maken we het ondertussen gezellig in buurthuiskamer de Social Garden aan de Lodewijk van Deysselstraat 61.
Daar staat wat lekkers te drinken klaar en is vanaf 17.00 uur muziek. Ook hebben we een grote pan soep en hapjes. Iedereen die meer wil weten over DROOM en de makers is van harte welkom.