Het Team

van DROOM Reserveer uw kaartjes

De Projectcoördinator

Ik ben Inge Koks en de Manus van Alles in DROOM. Waar nodig spring ik in, blus ik brandjes, bied een luisterend oor voor collega’s en ik hou de voortgang in de gaten. Ik ben een grote fan van Nieuw-West en kijk nu al uit naar de dromen uit de Deysselbuurt.

De Artistiek leider

Ik ben Andreas Bachmair als artistiek leider hou ik de artistieke leiding en verantwoordelijkheid in handen. Slotermeer en dan vooral de Struik- en Deysselbuurt zijn mij echt dierbaar geworden in de afgelopen jaren en community art ook. Zoals onderzoeker Sandra Trienekens treffend schreef: “De kunstenaar is van dit hele proces zowel de buitenboordmotor als de kapitein. Maar varen doe je samen.”

De Regisseur

Ik ben Anne Rooschüz, theatermaker en samen met Andreas en Inge initiatiefnemer van DROOM. Ik ga de wijk in als dromenverzamelaar en bedenk scènes die we vervolgens met buurtbewoners met muziek en decor uitwerken. Uiteindelijk regisseren Andreas en ik in nauwe samenwerking met Alison deze muzikale reis door een wonderbaarlijk droomlandschap.

De Componist

Ik ben Alison Isadora. Mijn wortels liggen bij de muziek (viool en compositie) maar ik werk vaak ook met andere disciplines. Culturele identiteit en het gebruik van biografisch materiaal zijn belangrijke onderwerpen voor mij. In DROOM ga ik interviews monteren, assisteer ik tijdens muzikale workshops en componeer ik muziek voor de voorstelling.

De Actrice

Ik ben Reineke Jonker en speelde met heel veel plezier de Engel in Nieuw-West. In DROOM mag ik de rol van verslaggeefster op me nemen. Mijn werk is: acteren, presenteren, lesgeven, theater- en sinds kort ook radio maken. Ik verheug mij op deze DROOMtijd en op vele bijzondere ontmoetingen met mensen uit de buurt.

De Vormgever

Ik ben Wafae Ahalouch el Keriasti. Ik ben beeldend kunstenaar, docent en adviseur bij het Mondriaanfonds. Ik heb een 1e graads Lerarenopleiding gedaan bij de HKU en postacademische kunstopleidingen De Ateliers en De Rijksakademie  in Amsterdam. Ik heb in 2003 de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst gewonnen. Bij de voorstelling DROOM doe ik de vormgeving en scenografie.

De Tekstschrijver

Ik ben Maaike Bergstra en auteur van theaterteksten. In nauwe samenwerking met Reineke, Anne, Andreas en de rest van het team werk ik aan de tekst voor de actrice in DROOM. Geen documentaire teksten op basis van de interviews dus, maar meer theatrale teksten die zorgen voor een eenheid in de voorstelling.

De Zakelijk leider

Ik ben Irene Noordkamp en hou van kunst én van organiseren. Met mijn bureau ondersteun ik kunstenaars en culturele instellingen bij fondsenwerving, website-ontwikkeling, budgetcontrole, personele administratie, communicatie en productie. Voor DROOM verzorg ik het zakelijk management.

De Productieleider

Ik ben Nienke Berghuis en ik regel de productie van DROOM. Ik zorg ervoor dat de voorstellingsdagen achter de schermen soepel verlopen. Mijn werkt loopt uiteen van vergunningsaanvragen tot en met het organiseren van de catering voor alle harde werkers. Ik heb heel veel zin in de DROOMdagen.

De Promotor

Ik ben Dorèndel Overmars en zorg ervoor dat iedereen weet dat DROOM er is. Ik zorg voor de website, sociale media en regel dat overal flyers en posters hangen. Ik woon en werk in Slotermeer, waardoor ik mensen en plekken aan elkaar kan verbinden. Dat doe ik dus ook graag bij DROOM. Ik verheug me ontzettend op dit wijkfeestje.

De Promotieassistent

Ik ben Mouad Boussa en help mee om DROOM bekender te maken. Ik loop regelmatig door de wijk en vertel mensen over de voorstelling en dat ze mee kunnen doen. Op dagen dat er leuke activiteiten zijn help ik mee om die te organiseren.

De Productieassistent

Ik ben Pippi Braam en assisteer achter de schermen. Zo denk ik mee over de organisatie van de verschillende locaties, doe ik boodschappen en coördineer ik samen met Nienke de opbouw van het decor dat verspreid staat door de hele wijk. Als het achter de schermen soepel verloopt hebben de spelers en het publiek een goede tijd.

DROOM op Facebook

Like onze pagina en blijf ook via Facebook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

DROOM wordt mede mogelijk gemaakt door: